Ignas van Schaick

003-ignas-van-schaickVoor ‘De Nieuwe Wildernis’ was Ignas van Schaick verantwoordelijk voor de uitvoering van de productie, het educatieve pakket, de marketing, de sponsoring en partnerships van de film.
Voor de nieuwe filmproducties Holland, natuur in de delta en De Wilde Stad, De Wilde Boerderij en De Nieuwe Kust is hij producent. Hij begon zijn carrière als uitgever milieuwetgeving bij de Staatsuitgeverij en is inmiddels al meer dan 20 jaar actief in de mediawereld. Ignas van Schaick heeft veel ervaring in de ontwikkeling van crossmediale concepten en e-commerce, onder andere voor boeken, magazines, verzamelwerken, dvd’s, games, evenementen en digitale media.

In Nederland is hij een aantal jaar verantwoordelijk geweest voor de home-entertainment exploitatie van merken als BBC en Discovery Channel en later als uitgever bij National Geographic en het wetenschapstijdschrift Quest. Daar was hij verantwoordelijk voor de verbreding en lokalisering van het merk door de ontwikkeling van brand extensions.

Ignas van Schaick is naast zijn werkzaamheden voor EMS FILMS HOLLAND ook agent van natuurfotograaf Frans Lanting.