De Wilde Stad filmwedstrijd

Maak een film over de dieren en planten op jouw schoolplein.
Wie weet wint jouw klas dan De Wilde Stad film award?

De wedstrijd is nu afgelopen maar dit najaar starten we een nieuwe ronde!

Onze nieuwe film De Wilde Stad is vanaf 1 maart in de bioscopen door heel Nederland te zien. Als filmmakers zijn wij meer dan twee jaar lang iedere dag bezig geweest met het filmen van de natuur in de stad. Maar wij denken dat jullie ook een hele mooie natuurfilm kunnen maken, gewoon op je eigen schoolplein. Daarom dagen we je uit om je eigen De Wilde Stad filmpje te maken. Met een smartphone, actie-camera, iPad of fotocamera kun je direct aan de slag en de mooiste filmpjes maken. 

Kijk hier voor een verslag van de prijsuitreiking van de filmwedstrijd die in 2017 was georganiseerd

Je kunt de film zelf (alleen) maken, met vrienden, met de klas, school, etc. Onderwater, op het land, vanuit de lucht, ’s nachts, overdag. Met je telefoon, tablet, action cam, dat maakt niet uit.

Tips nodig? Het Klokhuis, Jeugdjournaal en de Buitendienst zijn al een keer met de filmmakers van EMS FILMS op stap geweest om te leren hoe je een natuurfilm moet maken. Via deze link kun je ook een handleiding downloaden waarin we in vijf stappen uitleggen hoe je het maken van een film moet aanpakken

Looptijd van de filmwedstrijd

Dit najaar starten we een nieuwe wedstrijd. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.  Je kunt dan weer filmpjes inzenden en wie weet maak jij kans op de hoofdprijs. 

Schrijf je hier in!

  • Nieuwe rij toevoegen

Mede mogelijk gemaakt door: